Nagyvilág

Halott barátja sírja mellett látták utoljára a holtan talált 16 éves lányt

A fiatal, 16 éves lányt, Ciara Witt-et utoljára pénteken délelőtt 11 óra magasságában látták, a bournemouth-i Kinson temetőben, ahol napokkal azelőtt temették el a barátját.

Jack-et még júliusban ölték meg egy helyi bevásárlóközpont parkolójban. A fiatal fiúra akkor rontottak rá, mikor kilépett a Tesco bejáratán, a támadás következtében pedig olyan sérüléseket szenvedett, amelyeken már nem tudtak segíteni az orvosok.

Ciarát a temetés után napokig nem találták a szülei, az édesanyja már az eltűnése értesítette a rendőrséget, mikor a lány nem ért haza péntek este. Az aggódó Mel Witt még a Facebookra is posztolt, hogy aki tud valamit a lány tartózkodási helyéről, az jelezze neki, vagy a hatóságoknak.

Már rengetegen keresték Ciarát, aki ma reggel a temetőhöz közel holtan találtak.

A halál pontos okét egyelőre nem lehet tudni, ám azt a rendőrség megerősítette, hogy nincs nyoma erőszaknak a lány testén, így valószínűleg kizárható az idegenkezűség gyanúja.

A halálesetet később a rendőrség hivatalosan is megerősítette, miszerint a Kinson temetőhöz közel, a Rochester Road-on egy fiatal, 16 éves lány holttestét találták. Az azonosítás még zajlik, de minden kétséget kizáróan a pénteken eltűnt Ciara Wittről van szó. A halál okát egyelőre orvoszakértők vizsgálják.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik