Nagyvilág

Csoportosan megerőszakoltak egy nőt a férje előtt, a támadók 52 évnyi börtönt és 7 ezer ostorcsapást kaptak

Egy szaud-arábiai bíróság három szaúdi és egy szudáni férfit összesen több mint 52 évnyi börtönbüntetésre ítélt, mert csoportosan megerőszakoltak egy nőt a férje és a lánya szeme láttára. A szörnyű eset Szaud-Arábia nyugati részén, Jeddah-ban történt.

A bírósági jelentés szerint a 4 fős társaság megpróbált betörni és kirabolni egy lakást, ahol azonban a család éppen otthon tartózkodott. A betörők ekkor rárontottak a házaspárra, a férjet elektromos kábelekkel, hosszabbítókkal kötözték meg, a feleség ruháját leszaggatták, majd többször megerőszakolták.

Az eseményeket a férjnek és a közös lányuknak is végig kellett néznie. 

Mikor a támadók távoztak, nagy mennyiségű készpénzt és nyolc mobiltelefont vittek magukkal. Mikor a család azt hitte, hogy vége a rémálomnak, az egyikőjük visszatért egy késsel, és még ő is erőszakoskodott a feleséggel.

A Jeddah-i bíróság a 4 főt összesen 52 évnyi letöltendő börtönbüntetésre és 7 ezer ostorcsapásra ítélte. A helyi sajtó beszámolója szerint az ítélet csak akkor emelkedett jogerőre, mikor a szakértők megállapították, hogy a történtek valóságban is úgy zajlottak, ahogy azok a bírósági eljárás keretében feltárásra kerültek. A nyomozók és az orvosszakértők feltételezéseit maguk az elkövetők is igazolták azzal, hogy beismerték tettüket.

A cikk borítóképe csak illusztráció!

Gulf News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik