Nagyvilág

Riválisa levágott fejével bizonyította csajának szerelmét egy 16 éves fiú

Levágta egy 19 éves fiatalember fejét egy 16 éves kamasz fiú az Oroszország távol-keleti részén található Komszomolszk-na-Amure városában, majd a levágott fejet megmutatta barátnőjének, hogy ezzel bizonyítsa előtte, mennyire szereti – jelentette az orosz sajtó. A beszámolók szerint a helyi hatóságok még nem emeltek vádat Nyikita Rasszkazov ellen, annak ellenére, hogy már elfogásakor beismerő vallomást tett az előző héten történt gyilkossággal kapcsolatban.

A 19 éves Artyom Susztov lefejezett holttestét október 28-án reggel találták meg a város egyik parkjában, nagyjából száz méternyire annak bejáratától. A nyomok alapján a holttestet a gyilkosság és a lefejezés után húzta be gyilkosa a fák közé. Rasszkazovot már aznap letartóztatta a rendőrség. A fiatal beismerte, hogy féltékenységből megölte, majd egy konyhakéssel lefejezte az áldozatát.

Később kiderült, hogy Rasszkazov azután végzett áldozatával, hogy 17 éves barátnője, Olena Macneva egy házibulin flörtölni kezdett az akkor már részeg fiúval, és közösségi oldalára olyan képet tett fel, amin egymáshoz bújva voltak láthatóak.

olena
Olena Macneva és Artyom Susztov

Emiatt a parknál „heves vitába” keveredett vele, és megszúrta a késsel. Áldozata menekülni kezdett, de Rasszkazov utánament, hátba szúrta, majd küzdeni kezdtek, ami közben többször is belemártotta a kést.

Végül elkezdte levágni a halálosan megsérült, de még életben lévő fiatal fejét, amit egy szemeteszsákba, majd hátizsákjába rakott, és miután elrejtette a holttestet, hazament, megzuhanyzott, és lefeküdt aludni. Másnap pedig fogta a fejet, elment barátnőjéhez, elmondta neki, hogy mit tett, majd megmutatta neki a levágott fejet. Az esetről szóló hírekben azt nem említették meg, hogy a lány erre hogyan reagált.

Rasszkazov ezután kövekkel pakolta meg a fejet tartalmazó hátizsákot, és a Szilinka folyóba dobta, ahol később a rendőrség búvárai meg is találták. A fiatalember ügyében még tart az emberölés miatt indított nyomozás, és még nem emeltek ellene vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik