Nagyvilág

Megerőszakolták a fiatal lányt, miután lezuhant egy 45 méter magas szikláról

A mindössze 23 éves fiatal amerikai lány azért érkezett Thaiföldre, hogy angol nyelvet oktasson egy kis helyi iskolában. Hannah Gavios egy túra során eltévedt, majd egy helyi turisztikai központban kért eligazítást, ahol az egyik férfi azt mondta neki, hogy megmutatja, merre kell menni, de a dolgozó a helyes irány helyett a lányt

bevezette a sötét dzsungelbe.

A 28 éves helyi férfi, Apai Ruangwong rátámadt a fiatal lányra, aki menekülés közben esett hatalmasat, durván összetörte a lábait, megsérült a háta, valamint a gerince is. A dulakodás közben a fiatal lánynak sikerült kiharapnia egy darabot a támadója füléből, ám annyira legyengült a sérülései miatt, hogy nem tudta megaakadályozni a férfit.

Fotó: Matichon/Metro.co,uk
Apai Ruangwong, Fotó: Matichon/Metro.co.uk

Ruangwong az esés után ahelyett, hogy segített volna, elkezdte letépni a lány ruháit és többször közösült vele. A beszámolók szerint a sértett állapota tovább romlott a dulakodás és az erőszak miatt.

Olyan voltam, mint egy zöldség, nem tudtam mozdulni sem, együtt ragadtam egy őrülttel.

Gavios az eset után elmondta, hogy a támadás közben többször is beverte a fejét, valamint elviselhetetlen fájdalmat érzett. A lány anyja szerint Hannah lábai a támadás miatt károsodtak visszafordíthatatlanul. Gavios jelenleg újra járni tanul, de a bokáit még a mai napig nem érzi.

Hannah Gavios, Fotó: SWNS/Metro.co.uk
Hannah Gavios egy túrán Fotó: SWNS/Metro.co.uk

A támadó a rendőrségen mindent beismert, így a bíróság a lehető legnagyobb büntetést tudja rá kiszabni. Gavios jelenleg New Yorkban, egy Queens-i kórházban gyógyul. A családja közösségi gyűjtőkampányt indított, hogy ki tudják fizetni a lány rehabilitációjával járó költségeket.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik