Nagyvilág

Csákánnyal rongálták meg Donald Trump csillagát

Szegény Donald Trump már nem túl népszerű az amerikaiak körében, most épp a hírességek sétányán heverő csillagát verték szét kalapáccsal-csákánnyal.

Magát építőmunkásnak adta ki az a férfi, aki szétverte Donald Trump csillagát a hírességek hollywoodi sétányán – írja a Politico. A republikánus elnökjelölt nevét és az e felett díszelgő tévé képét verte le a helyéről. Kalapácsot és sarlót használt tettéhez.

A férfit a Deadline is megtalálta, bemutatkozott udvariasan (Jamie Otisnak hívják), majd elmondta, le akarta szedni a csillagot és elárverezni azt. A pénz a Trumpot abúzussal támadó nőknek ment volna. A férfi viszont nem tudta befejezni a hajnali 5.45-kor elkezdett munkálatokat, mert rendőrjárőrök gördültek arra.

Los Angeles, 2016. október 26. Donald Trump republikánus párti elnökjelölt ismeretlen tettesek által megrongált csillaga a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2016. október 26-án. (MTI/AP/Richard Vogel)
Fotó: MTI/AP/Richard Vogel

Trump az elnökjelölti viták közepette került nagy bajba, amikor előkerült egy 2005-ös videó arról, ahogy nők megalázásáról, szexuális zaklatásáról beszél, sőt dicsekszik. Trump tagadta a gyanúsításokat, amikor több nő előjött azzal, hogy őket is abuzálta az elnökjelölt, aki mögül már kiállt pártja krémje is.

Trump csillagát egyébként nem először dekorálták ki. Januárban fordított horogkeresztet pingáltak rá, júniusban egy némító szimbólum került rá, júliusban pedig egy szögesdrótos falat húztak köré (mivel Trump falat akar építeni a mexikói határon).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik