Nagyvilág

Pornószínésznő vádolja zaklatással Donald Trumpot

Azt mondta, a milliárdos tízezer dollárt akart adni neki azért, hogy vele legyen.

Egy pornószínésznő azt állítja, hogy Donald Trump erőszakoskodott vele, és tízezer dollárt ajánlott azért, hogy vele legyen.

Jessica Drake a tizenegyedik személy, aki azzal állt elő, hogy a republikánus elnökjelölt szexuálisan zaklatta. Elmondta, hogy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal, aki flörtölt vele és a szállodai szobájába hívta két másik nővel együtt. Ott a nők akarata ellenére szorosan magához rántotta és megcsókolta őket.

Amikor Drake visszament a saját szobájába, Trump utánament és azt kérdezte tőle, hogy mennyit kér. A nő visszautasította a milliárdost, aki ezután még felhívatta telefonon azzal, hogy kap tízezer dollárt és Trump a magángépén viszi haza Los Angelesbe, ha elfogadja az ajánlatot.

Donald Trump kampánystábja közleményben reagált a vádakra, hazugságnak nevezve az elhangzottakat. Közölték: Trump nem ismeri Jessica Drake-et, nem emlékszik rá és soha nem is akarta volna megismerni. Hozzátették, hogy ez csak egy újabb próbálkozás Hillary Clinton részéről, hogy lejárassák azt a jelöltet, aki „három különböző felmérés szerint az első helyen áll”.

Mint arról korábban írtunk, Trump bejelentette, hogy bepereli azokat, akik azt állították, hogy szexuálisan zaklatta őket. A vádak egyébként azután merültek fel, hogy nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen Trump arról beszél, hogy szerinte az ismertsége feljogosítja arra, hogy nőket fogdosson. (AFP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik