Nagyvilág

Botra tűzött, emberi koponyával mászkált az utcán egy nő

„Nem minden nap kapunk ilyen hívást” – mondta a riportereknek Bryce Heinlein, a sacramentoi rendőrség őrmestere. A nyomozó arról beszélt, hogyan találtak meg először egy emberi koponyát, majd a hozzá tartozó többi maradványt.

Többen is bejelentették szerdán, hogy láttak egy nőt, aki egy botra tűzött koponyával mászkált fel-alá az utcán. A rendőrök a közelgő Halloween miatt arra gondoltak, hogy biztosan csak valamilyen dekorációról lehet szó, de azért ellenőrizték tippet.

A nőt egy elhagyatott épületben találták meg. Elkobozták tőle a koponyát, amin azonnal látszott, hogy valódi, emberi maradvány. Amikor a nyomozók kérték nőt, hogy mutassa meg, hol találta a koponyát, az egy elhanyagolt, bokrokkal és gyommal benőtt, szemetes, üres telekre vezette őket, ahol gyakran tanyáznak hajléktalanok.

A rendőrség lezárta a környéket, a helyszínelők órákig dolgoztak és, minden négyzetmétert átvizsgáltak. A maradványok a halottkémhez kerültek, aki megpróbálja kideríteni a személyazonosságát, illetve a halál okát. A rendőrség egyelőre nem árult el több részletet az üggyel kapcsolatban.

(Fox40)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik