Nagyvilág

Letartóztatták, miután megpróbált betörni egy börtönbe

„Egy igazán rossz döntést hozott arról, hogyan akart felvágni mások előtt aznap este.” Így jellemezte a kanadai Bay St. George rendőrsége a helyi sajtónak a 32 éves férfi tettét, aki megpróbált betörni a Stephenville városában található West Coast börtönbe.

A beszámolók szerint a meg nem nevezett férfi részeg volt, amikor megpróbált átmászni a börtön 4,5 méter magas kerítésén, aminek tetejét szögesdrótok díszítik. A férfi azonban a rendőrség közlése szerint nem jutott el addig, hogy fennakadjon a szögesdrótokon, és hamarabb feladta a mászást.

A férfit nem sokkal akciója után, egy közeli lakásban fogták el a rendőrök, akik éjszakára fogdába zárták. Majd miután kijózanodott hazaengedték, de rendzavarás vádjával eljárást indítottak ellene. December elején kell megjelennie a bíróság előtt.

A The Western Star című lap cikke szerint a nyolcvanas években már előfordult egyszer, hogy egy férfi megpróbált betörni ugyanabba a börtönbe. Az még azelőtt történt, hogy szögesdrótokat raktak a kerítés tetejére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik