Nagyvilág

Halálra kínzott egy házaspár egy kétéves kislányt

Kínzás, emberölés és gyermek ellen elkövetett testi sértés vádjával állt bíróság elé egy házaspár egy kaliforniai bíróságon, egy kétéves kislány halála miatt – jelentette a helyi sajtó. A bírósági iratokban csak Angelina W. néven említett gyermek halálát a hivatalos jelentés szerint fulladás okozta, amihez alultápláltság és dehidratáció is hozzájárult.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a 43 éves Mercy Mary Becerr, és férje, a 39 éve  Johnny Lewis Hartley még augusztus 9-én próbált meg átjutni gyalog az Egyesült Államokból Mexikóba a lány holttestével, amit egy táskába rejtettek. A feléjük közelítő mexikói vámosokat látva szaladni kezdett, és ekkor férjével együtt elfogták őket. A holttestet a táska átröntgenezése közben fedezték fel.

Az ügyészség közlése szerint a gyerek anyját a házaspár négy éve prostitúcióra kényszerítette, és a kislányt azért ölték meg, mert az anya nem akart többet nekik dolgozni. A kisgyereket súlyosan bántalmazták, majd megölték. Feltehetően aznap, amikor megpróbáltak átjutni Mexikóba.

A párra éltefogytig tartó börtönbüntetést vár, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik