Nagyvilág

Az otthonától 1300 kilométerre találták meg az elrabolt 4 éves kislányt

Hétfőn az otthonától 800 mérföldnyire, vagyis közel 1300 kilométerre találták meg azt a 4 éves kislányt, Rebecca Lewist, akit a bejelentés szerint elrabolt a család egyik közeli ismerőse.

West Wild Hogs miután egy reggel elvitte magával a kislányt és nem értesítette a gyerek szüleit, valóságos embervadászatot indított utána a rendőrség. A férfi és a kislány rendre feltűntek az általuk érintett városok biztonsági kameriának felvételein, a hatóságoknak így sikerült követni őket. A keresésbe a rendőrség mellé

becsatlakozott az FBI is.

A beszámolók szerint Hogs, aki nemrég hivatalosan még nevet is változtatott, nem bántotta a kislányt, nem erőszakoskodott vele, az egyik felvétel szerint még reggelit is vett Rebeccának. Bár a bíróság előtt pozitívum lehet, hogy Hogs nem bántotta a kislányt, a tettei, ahogyan nyomtalanul el akart tűnni a 4 éves gyerekkel, arra utalnak, hogy nemcsak egy egyszerű kirándulásról lett volna szó.

A rémálomnak végül Memphisben lett vége, amikor az egyik kórháznál felismerték a férfi autóját és a kislányt, így a rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, hogy elkapják Hogst.

A nyomozásból kiderült, hogy Hogs a család közeli barátja volt, aki két évvel ezelőtt velük is élt, ám egy idő után elküldték a súlyos depresszióval küzdő férfit, mert egy alkalommal fegyvert rántott a családra.

Rebecca végül hazatérhetett, íme az esetről készült riport:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik