Nagyvilág

Megásták a sírját, majd órákon át kínozták iskolatársai a tinilányt

A fiatalok mobiltelefonnal rögzítették brutális tettüket, amelynek féltékenységi dráma állhat a hátterében.

Négy órán keresztül tartott fogva és kínzott válogatott módszerekkel négy tinilány egy ötödiket a Brazília középső részén fekvő Trindade városában. A tortúráról a mobiltelefonjukkal készítettek gyomorforgató felvételeket – számolt be a Mirror.

A 13 és 16 év közötti fiatalok egy ház hátsó kertjébe csalták áldozatukat, sírt ástak neki, megkötözték, egy fa vesszővel, egy kisebb bozótvágó késsel ütlegelték a fejét és a testét, illetve megfenyegették, hogy megölik őt. A megtámadott lánynak akkor sikerült elszöknie kínzóitól, amikor azok elmentek, hogy lemossák a vért a kezükről.

A fiatalok – állításuk szerint – féltékenységi dráma miatt követték el a brutális bűncselekményt. A megkínzott lány egyiküknek a szerelmi vetélytársa volt. Mind az öten ugyanabba az iskolába jártak.

Az áldozatnak azért “kellett” szenvednie, mert az egyik lány fiújával közösen szervezett egy születésnapi bulit. Később találkozgattak is.

A történtek után a rendőrség letartóztatta a bántalmazókat. Úgy gondolják, hogy a kínzás nagy valószínűséggel gyilkossággal zárult volna, emiatt kínzás és emberölési kísérlet lett ellenük a vád. Három évet kaphatnak fiatalkorúak börtönében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik