Nagyvilág

Szexvideóban szerepelt Donald Trump

Előkerült az USA-ban egy 2000-es videó, amin az amerikai elnökjelölt is szerepel és szépen elmagyarázza a kéj útját, amin két nő vezeti majd végig a nézőt.

Parádés videó került a BuzzFeed mancsai közé a napokban: egy szuper videókazetta, egy 2000-re datálható Playboy-video. A felvétel a softcore kategóriába esik, magyarul nincs benne nettó, nyers, közelről felvett üzekedés, de azért a pőre testek megvillannak benne.

A videónak azonban nem ez a legnagyobb előnye, hanem hogy szerepel benne a republikánus elnökjelölt, Donald Trump.

Mindez azután vált kifejezetten érdekessé, hogy a demokraták a legutóbbi elnökjelölti tévévitán elővették Trump korábbi nőalázását, amikor a venezuelai származású Miss Universe-t, Alicia Machadót Miss Röfinek és Miss Háztartásnak nevezte, majd egy szexvideóban való szerepléssel vádolta. Nem lehet véletlen, hogy a mostani felvétel is most került elő.

A szépség az szépség, és lássuk, mi történik New Yorkban

-mondja a felvételen az ingatlanmogul a Daily Beast leirata szerint, majd elkezd azon merengeni, Carol és Darlene, a videó két főszereplője hogyan vezeti végig az embert a forró fürdőkádtól az exkluzív nightclubon a saját érzéki utazásukkal. Másik fun fact a Beast szerint, hogy amúgy Trump is szerepelt már a Playboy címlapján.

Trump jobban tenné mindenesetre, ha a fontos kampánykérdésekre fókuszálna, mert a legtöbb felmérés szerint egyértelműen ellenfele, a demokrata Hillary Clinton nyerte az elnökjelöltek első tévévitáját, magyar idő szerint hétfőről keddre virradóra. Trump azóta folyamatosan hátrál, főleg a hímsoviniszta megnyilatkozásai miatt. Trump a fent említett Machadót is gusztustalannak nevezte a Twitterén a BBC szerint, valamint azt írta, vajon csak azért kapott-e állampolgárságot, hogy a Clinton-kampány előránthassa az ügyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik