A következő élő közvetítés része Döntetlen lett a szipogós Trump és a vörös Clinton vitája

Trump a NATO-val vonulna a Közel-Keletre

“Nagyrészt az ön külügyminiszteri tevékenységének köszönhetően” – replikázott Trump. “Nézzük meg a NATO-t. Én üzletember vagyok, de van józan eszem. A NATO-tagállamok közül sokan nem fizetnek annyit, mint amennyi a jussuk lenne. A NATO feleslegessé válhat, mert nem a terrorra koncentrálnak. Ezt magam is mondtam, erre nemrég azt olvasom a Wall Street Journal címlapján, hogy a NATO terrorellenes részleget nyit. Maximálisan támogatom a NATO-t, de változtatniuk kell. Rá kell vennünk a NATO-t, hogy velünk együtt bevonuljon a Közel-Keletre és leverjük az Iszlám Államot! Maga azt mondja, hogy ki kell iktatni az Iszlám Államot! Amikor külügyminiszter volt, még gyerekcipőben jártak.”

Trump sokadszorra ismételte meg, hogy ellenezte az iraki háborút, annak ellenére, hogy Lester Holt felhívta rá a figyelmét, hogy ez tényszerűen nem igaz.

“Számtalan beszélgetésem volt Sean Hannity-vel a Fox-on, aki nemrég felhívott és azt mondta: “tényleg ellenezted a háborút! Még vitatkoztál is velem, – mert ő támogatta a háborút. A maga – mármint Holt – egyik elvtársa azt mondta, ez nem így volt. De ha felhívják Sean Hannity-t, ő megmondja, hogy mekkorákat vitatkoztunk erről.”

“Sokkal jobb az ítélőképességem, mint Hillary-é, sokkal kevésbé vagyok temperamentumos, mint ő” – tette hozzá az enyhén vörösödő Trump, Clinton elnéző mosolygása mellett.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik