Nagyvilág

Tragikus véget ért egy ártatlan vita a vacsoraasztalnál

Teljesen felfoghatatlan a 11 éves Leon Carlisle halála. A Belfastban élő fiú összeveszett a vacsorán szüleivel, Lisa Carlisle-vel és John McNaughtonnal. A szülők a szobájába küldték a fiút, hogy gondolkodjon, de alig telt el öt perc múlva az apja már utána is ment, hogy beszéljen vele. Leon azonban addigra halott volt.

„Mintha egy rémálomban ébredtem volna” – nyilatkozta McNaughton.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A fiú halálának pontos okáról nem számol be a brit sajtó, minden hírportálon csak „tragikus balesetként” írják le a történteket. Az ügy részleteiből azonban arra lehet következtetni, hogy Leon véletlenül felakaszthatta megát.

„Egy tizenegy éves fiú volt, aki hisztizett kicsit az étel miatt, próbált megnyerni egy vitát a szüleivel szemben, aki nem fogta fel a tettei következményeit. Nem volt depressziós, szeretett élni, senki sem zaklatta az iskolában, nem voltak mentális problémái, rengeteg barátja volt, akikkel imádott játszani. Amit tett, az egy szörnyű baleset volt, ami egy ötperces időszakban történt” – írta a fiú apja, miután a közösségi portálokon az emberek szándékos öngyilkosságról, illetve annak lehetséges okairól kezdtek pletykálni.

A rendőrség a helyszínen, és a boncolás alapján sem talált olyasmit, ami bármilyen gyanúra adhatna okot.

Leont a szülei, két testvére, nagyszülei, a barátai és az egész iskolája gyászolják. A fiú búcsúztatása és hamvasztása jövő héten kedden délután lesz.

(Belfast Live)

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik