Nagyvilág

Letartóztattak egy nőt, mert lefeküdt 25 éves fiával

Vérfertőzés vádjával indítottak eljárást egy 44 éves nő  és 25 éves fia ellen Észak-Karolina államban, miután lefeküdtek egymással – jelentette a Citizen-Times. A rendőrségi iratok szerint Melissa ‘Missy’ Kitchens még augusztusban egy alkalommal szexelt gyermekével, Shaun Thomas Pfeifferrel, aki egyébként házas, és egy kisgyerek apja.

Melissa-Kitchens02
Melissa Kitchens Fotó:Facebook

Pfeiffer ellen a vérfertőzés mellett verbális fenyegetések, részeg randalírozás és gyerek kárára elkövetett szeméremsértés miatt emeltek vádat, egy augusztus 13-i eset miatt. Azt nem közölték, hogy mit követett el. Azt szintén nem lehet tudni, hogy miként derült ki, hogy Kitchens lefeküdt a fiával.

Pfeiffer Facebook-oldalán korábban már voltak rá utalások, hogy valami nincsen teljesen rendben a családdal. A férfi egyik képe alá ugyanis anyja még tavaly februárban odakommentelte: „Nem tudok betelni azzal, milyen jóképű vagy”.

Melissa-Kitchens03
Melissa ‘Missy’ Kitchens és fia, Shaun Thomas Pfeiffer Fotó: Buncombee megye rendőrsége

A két vádlottnak szeptember végén kell először megjelennie a bíróság előtt. Ha bűnösnek találják őket, akár három évig tartó börtönbüntetést is kaphatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik