Nagyvilág

Betört egy temetésre egy nő és megpróbált elvinni a halottat a koporsóból

Letartóztattak egy 36 éves nőt a Tennessee állambeli Columbia városában, miután részegen berontott egy ravatalozóba, és a gyászoló családtagok szeme láttára megpróbálta kirángatni az elhunytat a koporsóból – jelentette a helyi sajtó. Cynthia Ann Frierson szemtanúk elmondása szerint a gyászszertartás közben„odament a nyitott koporsóhoz”, majd megragadta a holtestet, és „megpróbálta kirángatni a koporsóból”.

Szemtanúk elmondása szerint a gyászolók igencsak dühösek lettek, és távozásra szólították fel a nőt, aki erre nem volt hajlandó. Végül hat ember kellett ahhoz, hogy el tudják rángatni a koporsótól, és kivigyék az épületből. A rendőrök a ravatalozó előtt fogták el az alkoholtól bűzlő nőt, aki mielőtt rárontott volna a halottra, több parkoló autónak is nekiütközött járművével.

A nő egyik ismerőse a WKYT televíziónak elmondta, hogy egyáltalán nem lepte meg Frierson letartóztatása, mert „tudom mire képes”.

A nőt előzetes letartóztatásba helyezték, és egyebek mellett temetési szertartás megzavarása, nyilvános részegség és felfüggesztett jogosítvánnyal való autóvezetés vádjával indítottak eljárást. Az esetről szóló beszámolók azt nem említették meg, hogy miért próbálta meg kirángatni a halottat, és azt sem, hogy volt-e bármilyen kapcsolata az elhunyttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik