Nagyvilág

Meghalt, miután letesztelte golyóálló mellényét

A floridai férfi kíváncsi volt, rendesen működik-e védelmi felszerelése. Megkapta rá a választ.

Meghalt egy 23 éves férfi a floridai Tampa Bay városában, miután unokatestvére mellkason lőtte, hogy leteszteljék golyóálló mellényét – jelentette a wesh.com, a helyi rendőrség beszámolójára hivatkozva. A rendőrök helyi idő szerint szombat este tíz órakor vonultak ki a férfi házához, miután lövöldözésről kaptak bejelentést. Az áldozatot a házban találták meg.

A tampai rendőrség közlése szerint Joaquin Mendez felvette a golyóálló mellényt, majd feltette a kérdést, hogy „vajon még mindig működik-e”. Erre 24 éves unokatestvére, Alexandro Garibaldi elővett egy pisztolyt, majd közölte: „Lássuk”. És mellkason lőtte Mendezt. A férfit kórházba szállították, de az orvosoknak már nem sikerült megmenteni az életét.

A rendőrségi jelentés szerint Garibaldi először azt mondta a rendőröknek, hogy Mendezre már sebesülten talált rá az épületben, miután lövést hallott. Egy szemtanú azonban elmondta a rendőröknek, hogy ő lőtt. Garibaldit előzetes letartóztatásba helyezték, és nem szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik