Nagyvilág

Vlagyimir Putyin kilenc legjobb vicce

vlagyimir putyin (Array)
vlagyimir putyin (Array)

Vannak a világnak hatalmas ajándékai, csak sokszor nem onnan jönnek, ahonnan várnánk őket. Nagyon ritkán jönnek például Vlagyimir Putyintól. Most viszont tőle kaptunk egy szép nagy ajándékcsomagot, humor formájában, tréfákkal átkötve.

A világ legjobban unatkozó felhasználója összevágta Vlagyimir Putyin legviccesebb mondatait, és csinált belőlük egy negyedórás videót. Minden perce arany. Annyira, hogy megpróbáltam jó dokumentaristaként leírni az elnök úr összes tréfáját.

  • 45 másodpercen keresztül hallgathatunk egy pironkodó ázsiai lányt, aki nem hiszi el, hogy végre találkozhat Putyinnal. Amikor felteszi a kérdést, hogy most ez valódi, vagy csak álmodik, Putyin humorosan megjegyzi, hogy akkor megcsípi, és kiderül.

  • Putyin arról beszél, hogy Berlusconi bíróság előtt áll épp, mert nőkkel feküdt le, majd tréfálkozva hozzáteszi, hogy ha homoszexuális lett volna, akkor nem állna bíróság előtt.

Fotó: Europress Fotóügynökség

  • Putyin nem érti, hogy miért nem akarják a németek az atomenergiát. Nem akarják a gázt sem, mivel fognak fűteni, tüzifával? Értik, azért Szibériába kell menni.

Fotó: Europress fotóügynökség

  • Putyin elmesél egy hosszú történetet, amelyben az orosz munkaetikát szemlélteti. Egy amerikai kémet aláznak meg benne a KGB székházában.

putyin-look

  • Putyin egy értelmetlen párbeszédben vesz részt Francois Fillonnal, amiből kiderül, hogy Fillon nem népszerű, Putyin pedig nem demokrata.

putyin_

  • Értelmetlen vicc a homoszexualitás és a döntésképtelenség kapcsolatáról.

Europress

  • Putyin értelmetlenül magyarázkodik arról, hogy miért nevezte Trumpot okos embernek, majd értelmetlen kérdést tesz fel Fareed Zakariának, miközben Nurszultan Nazarbayev és Matteo Renzi nevetgél körülötte.

Putyin(960x640).jpg (Array)

  • Putyin azon viccelődik, hogy Edward Snowden menedéket kapott tőlük, mégsem hajlandó semmit mondani nekik.

putyin (putyin, )

  • Kitűnő vicc az optimistáról és a pesszimistáról, meg a Brandyről, amit isznak.

vlagyimir putyin szomorú (vlagyimir putyin)

Jó, én eddig bírtam, még nyolc percnyi vicc van, nem tudom végignézni, pedig esküszöm Oroszország anyácskára, hogy odavagyok a tréfáért, életem a humor, eszem-iszom a jó gegeket. Mutatok inkább valamit, ami Putyinnál is lényegesen viccesebb, szinte fel fognak lélegezni, annyival masszívabb benne a humormennyiség.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik