Nagyvilág

Indiában megerőszakoltak egy 11 hónapos csecsemőt

A szörnyűség pénteken késő este történt Delhiben, Vikaspuri negyedben miután a csecsemőt az édesanyja mellől egy közeli szállóban lakó férfi elrabolta, a közeli dzsungelbe vitte, majd megerőszkolta. A hivatalos jelentés szerint a rendőrök a háztól nem messze, eszméletlenül találtak a kislányra, aki vérzett, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök azonnal értesítették a mentőket, a gyermeket a Deen Dayal Upadhyay kórházba szállították, az állapota súlyos.

A hatóságok helyszíneléskor találtak egy elhagyott mobiltelefont, amely alapján sikerült eljutniuk a tetteshez, aki a környéken lakott több munkással együtt. A férfi a kihallgatáson beismerte a tettét, elárulta, hogy miután elrabolta a kislányt, a bokrok közé vitte, majd két órán keresztül közösült vele. A férfi a helyi törvények szerint nemi erőszak miatt áll majd bíróság elé, addig a Tihar-i börtönben tartják fogva.

A kislány édesapja elmondta a rendőröknek, hogy nagyon lesújtotta, mikor meglátta, milyen állapotban van a gyermeke.

Borzasztó volt látni, a testét végig sérülések és körömnyomok borították. Ezek a sérülések élete végéig kihatnak majd az egészségére.

mondta a sokkos állapotban lévő apa.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik