Külföld

Barbárság: leszúrták, majd a gazdája udvarára hajították a szelíd bulldogot

24.hu
24.hu

2016. 09. 02. 09:30

A felfoghatatlan eset Angliában, Liverpoolban történt. Turbót, az amerikai bulldogot a gazdája utoljára a kertben, a támadás estéjén fél 9 magasságában látta. A férfi ezután fél 11-kor találta meg Turbót, akkor már holtan, vérbefagyva feküdt a család udvarán, a kerítésen belül.

Turbo valószínűleg kiszökhetett, és ekkor támadták meg késsel. Az állatorvos szerint a kutya sokat szenvedhetett, háromszor szúrták meg a testén, rengeteg vért veszített, ez okozta a halálát is. Az ügyben természetesen nyomozás indult, a rendőrség mindent megtesz, hogy kézre kerítsék a tettest.

Turbo soha nem volt agresszív.

Érdekes körülmény, hogy a támadó tudta, hogy hova kell visszadobni a kutya holttestét. A bulldogokat sokan agresszív, harcias kutyáknak hiszik, pedig ezzel szemben többnyire jámbor állatokról van szó. A gazdája szerint Turbo soha, senkivel nem viselkedett agresszíven, nem volt semmilyen támadásos incidense se emberekkel, se más kutyákkal.

Metro

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.