Nagyvilág

Amerikában bohócmaszkos alakok próbálják becsalni a gyerekeket az erdőbe

Dél Carolinában valóságos szükségállapotot hirdetett a helyi közösség, miután egy anyuka arról számolt be, hogy bohócmaszkos alakok megpróbálták becsalni a kisfiát az erdőbe. A kisgyerek azt mondta az anyukájának, hogy a bohócok nagy zajt csaptak,

fütyültek és mutogattak neki.

Mikor az édesanyja megnézte a saját szemével, hogy mi történik, valósággal ledermedt. Valóban több alakot vélt felfedezni a fák között, akik táncoltak és zöld lézerekkel világítottak. Mikor a rémisztő csoport észrevette az anyukát, futásnak eredtek és eltűntek az erdő sűrűjében.

Az augusztus 19-ei eset után kövzetlen másnap éjjel, fél 3 magasságában ugyanannál a családnál történt, hogy az idősebbik fiú hangoskodásra, majd egyenesen dörömbölésre lett figyelmes. Egy, a környéken járó szemtanú szerint egy magas erős testalkatú bohócnak öltözött férfit látott ólálkodni a szeméttároló körül. A nő elmondta, hogy mikor az alak meglátta, azonnal integetni kezdett neki, mire ő is integetni kezdett, majd gyorsan elindult hazafelé.

Az eset óta a bohócok többször megpróbáltak gyerekeket az erdőbe csalni, emiatt a hatóságok felhívást intéztek a lakóközösség felé, hogy legyenek óvatosak és ne hagyják a gyerekeiket őrízetlenül. A nyomozás megkezdődött, a rendőrség úgy véli, hogy a bohóccsoport tagjai az erdő környékén élhetnek, mivel az alakok rendkívül jól ismerik a környéket.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik