Külföld

Amerikában bohócmaszkos alakok próbálják becsalni a gyerekeket az erdőbe

24.hu
24.hu

2016. 08. 30. 08:53

Dél Carolinában valóságos szükségállapotot hirdetett a helyi közösség, miután egy anyuka arról számolt be, hogy bohócmaszkos alakok megpróbálták becsalni a kisfiát az erdőbe. A kisgyerek azt mondta az anyukájának, hogy a bohócok nagy zajt csaptak,

fütyültek és mutogattak neki.

Mikor az édesanyja megnézte a saját szemével, hogy mi történik, valósággal ledermedt. Valóban több alakot vélt felfedezni a fák között, akik táncoltak és zöld lézerekkel világítottak. Mikor a rémisztő csoport észrevette az anyukát, futásnak eredtek és eltűntek az erdő sűrűjében.

Az augusztus 19-ei eset után kövzetlen másnap éjjel, fél 3 magasságában ugyanannál a családnál történt, hogy az idősebbik fiú hangoskodásra, majd egyenesen dörömbölésre lett figyelmes. Egy, a környéken járó szemtanú szerint egy magas erős testalkatú bohócnak öltözött férfit látott ólálkodni a szeméttároló körül. A nő elmondta, hogy mikor az alak meglátta, azonnal integetni kezdett neki, mire ő is integetni kezdett, majd gyorsan elindult hazafelé.

Az eset óta a bohócok többször megpróbáltak gyerekeket az erdőbe csalni, emiatt a hatóságok felhívást intéztek a lakóközösség felé, hogy legyenek óvatosak és ne hagyják a gyerekeiket őrízetlenül. A nyomozás megkezdődött, a rendőrség úgy véli, hogy a bohóccsoport tagjai az erdő környékén élhetnek, mivel az alakok rendkívül jól ismerik a környéket.

Huffington Post

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.