Nagyvilág

Olasz földrengés: már 267 halott

Tovább emelkedett az olaszországi földrengés halálos áldozatainak a száma. A legfrissebb hírek szerint 267-en vesztették életüket, közel 400 embert pedig még mindig kórházban ápolnak.

Korábban megírtuk, hogy legkevesebb nyolc külföldi vesztette életét az olaszországi földrengésbenA BBC-nek adott nyilatkozatában a természeti csapás által leginkább sújtott Amatrice egyik önkormányzati tisztségviselője azt mondta, hogy a halottak között három brit állampolgár van. A Daily Mirror szerint egyikük egy 14 éves londoni fiatal, aki családjával együtt nyaralt ebben a városban. Szülei és nővére túlélték a katasztrófát.

Korábbi jelentések szerint öt román állampolgár is életét vesztette, tizenegyet pedig az eltűntek között tartanak nyilván, közölte csütörtökön a bukaresti külügyminisztérium.  A spanyol külügyi tárca úgy tudja, hogy egy 26 éves nő vesztette életét Illica városban, ahol férjével nyaralt. A kanadai és a salvadori kormány is jelezte, hogy egy-egy állampolgára is az áldozatok között van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik