Nagyvilág

A Facebook-oldalán közölte, hogy megölte barátját

Emberölés vádjával indítottak eljárást az amerikai hatóságok egy 32 éves Broadway-táncos ellen, aki meggyilkolta barátját, és tettét a Facebook-oldalán vallotta be, egy nyilvános bejegyzésben – jelentette a helyi sajtó.  Marcus Bellamy a New York Daily News információ szerint halálra fojtott barátját, a 27 éves Bernardo Almontét, egy veszekedés közben. A férfin harapásnyomok is voltak.

„Bocsáss meg atyám” – írta a Facebookra Bellamy barátja halála után, majd egy következő bejegyzésben közölte: „A szerelemért tettem”. Pár perccel később kiposztolta, hogy„Isten vagyok. Életet adok és el is vehetem”. Majd kiírta, hogy „azért tettem, mert szeretlek”.

Almontét vérző fejjel találták meg a rendőrök egy New York-i lakásban, miután egy szomszéd kihívta őket, aki látta, ahogy Bellamy elhagyja a lakást, és akinek a táncos elmondta, hogy „bántotta” barátját. Bellamyt az épület közelében tartóztatták le a kiérkező rendőrök.

A Floridában felnőtt Bellamy a neves Juilliard művészeti iskolában tanult, majd szerepelt a Tarzan és a Pókember előadásain a Broadway-en, valamint tévés és filmes szerepei is voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik