Nagyvilág

Élőben közvetítette a nő, hogy szexre akarja kényszeríteni a főnöke

Egy korábbi kihágás miatt közmunkára ítélte a bíróság a 21 éves, honolului Makana Milhot. A transznemű nő két évvel ezelőtt belekeveredett egy táskalopásba, de a bíróságon vállalta, hogy egy héten át közparkok mosdóit takarítja, és cserébe nem lesz priusza.

A nő már az első napon megtudta a tárasaitól, hogy van egy főnök, aki minden nőnél bepróbálkozik, hogy korán hazaengedi, némi szexért cserébe. Az első öt napon semmi sem történt, aztán a hatodikon megjelent a 47 éves Harold Villanueva, és csapkodni, csipkedni kezdte a lány fenekét. Hamarosan elhangzott a felajánlás: Milho hamarabb hazamehet, ha lefekszik a férfival.

Makana Milho Fotó: Facebook
Makana Milho Fotó: Facebook

A közérdekű munkát végzők sorsát nagyban befolyásolja a főnök értékelése, a nő ezért úgy érezte, nincs sok választása. „Úgy éreztem fordul egyet körülöttem az univerzum, azt gondoltam, gyakorlatilag azt tehet velem, amit akar” – nyilatkozta a lány a Daily Beast-nek.

A nő ezután engedelmeskedett a főnökének, aki a furgonjába ültette, és egy üres parkolóba vitte. Milhonak annyi lélekjelenléte volt, hogy elindította a telefonján a kamerát, és Facebookon élőben közvetítette az útközben lezajlott beszélgetést.

Villanueva többek között azt mondta Milhonak, hogy reméli, a nőnél van óvszer, de ha nincs, beéri orális szexszel is. Aztán azzal kérkedett, hány alárendeltjével volt már szexuális viszony. Egy fiatal anyát említett például, aki „a legjobb menet volt, hosszú évek óta.”

Harold Villanueva (Fotó: Honolulu Police)
Harold Villanueva (Fotó: Honolulu Police)

Milho próbált kikeveredni a helyzetből, azt mondta, hogy a barátainál talán van óvszer, kérdezzék meg őket. Azt remélte, ha emberek közé mennek talán lesz módja menekülni, de Villanuevat nem érdekelte annyira a dolog.

A lány három videóban rögzíttette a beszélgetésüket, valamivel több, mint fél órát vett fel összesen. Később mégis törölte a videót, mert rengeteg támadás érte, többen prostituáltnak nevezték. A felvételek azonban megmaradtak, ami alapján a nyomozást indított a honolului rendőrség. Ők a folyamatban lévő ügyről nem adtak tájékoztatást, Villanueva felettesei pedig annyit közöltek, hogy a férfit fizetés nélküli szabadságra küldték.

(The Daily Beast)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik