Nagyvilág

Megölt egy házaspárt a lakótelepi nyugdíjas, majd megfőzte a fejüket

A Macabre horrorfilmek ihlették a 64 éves gyilkost, legalábbis ő ezt vallotta a rendőrségnek, amikor beismerte egy házaspár megölését.

A gyilkos, és az áldozatok lakótársak voltak egy szentpétervári lakótelepen. A férfi szerint az áldozatok alkoholisták voltak, állandóan zajos bulikat csaptak, ebből lett neki elege. A holttestekről fűrésszel vágta le a fejeket, a testeket pedig feldarabolta. A fejeket a panellakás konyhájában megfőzte. A testektől úgy próbált megszabadulni, hogy apránként lehúzta a darabokat a vécén.

Fotó: Google Street View
Ebben a blokkban történt a horrorgyilkosság (Fotó: Google Street View)

A férfi akkor bukott le, amikor áldozatainak darabjai hatalmas dugulást okoztak a lakótelep csatornahálózatában. A szerelők elszörnyedtek, amikor meglátták, hogy mi okozta a problémát. A nyomozóknak rövid idő alatt sikerült megtalálniuk, hogy melyik lakásból származhatnak a dugulást okozó emberi darabok.

Amikor bekopogtattak a 64 éves férfihoz, az egy percig sem próbált tagadni, mindent bevallott. A nyomozók vizsgálják, hogy az egyébként büntetlen előéletű gyilkos evett-e az áldozataiból.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik