Nagyvilág

Durván büntette a McLarenes bunkóságát egy kissrác

Az már csak úgy szokott lenni, hogy minél drágább egy autó, a tulajdonosa annál felsőbbrendűnek érzi magát, akire nem, vagy legalábbis nem ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Így volt ezzel annak a McLarennek a sofőrje is, aki egy véletlenül készített vírusvideó antihőse lett.

A felvételt egy Paul Gonzo nevű férfi készítette Denverben. A Youtube-ra feltöltött videója alatt azt írja, a naplementét videózta, amikor feltűnt az úton a luxussportkocsi. Az autó sofőrjét abszolút nem érdekelte a gyalogátkelő előtt felállított stoptábla, sőt, rádudált a zebrán áthaladó gördeszkás kamaszra. Az anyósülésen utazó férfi még rá is ordibált.

Nem kellett volna: a következő pillanatban hatalmas csattanás hallatszik: a srác bevágta a deszkáját az első szélvédőbe, és elrohant. A McLaren utasa utána. A sofőr néhány pillanatig teljesen tanácstalanul ült, majd egyszerűen elhajtott, de nem arra, amerre a srác és az utasa rohantak.

A videó néhány nap alatt hatalmas nézettséget ért el, cikkünk megírásának pillanatában már több mint 3,2 milliónál tart. A kommentelők túlnyomó többsége a kissrácot ünnepli, bár többen megjegyzik, hogy a durva reakciója nem volt teljesen normális.

Az autó egyébként egy McLaren MP4-12C. A típust 2011 és 2014 között gyártottak, a megjelenés évében darabja 168500 fontba (63,5 millió forintba) került.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik