Nagyvilág

Sütőjében rakva ölt macskát egy férfi

Súlyos állatkínzás vádjával indítottak eljárást egy 42 éves amerikai férfi ellen, miután egy halálra égetett macskát találtak a sütőjében, a New York állambeli Bataviában lévő otthonában – jelentette a helyi sajtó. Az állat tetemére tűzoltók bukkantak, akik azután vonultak ki Darren Annovi otthonába, hogy bejelzett a lakásban lévő füstjelző.

A helyi tűzoltóság közlése szerint a lakásban “kisebb füst volt”, amikor a tűzoltók beléptek a férfi otthonába, ahol a nappali közepén egy sütőrácsot találtak. Ekkor vizsgálták meg a sütőt, amiből egy macskatetem esett ki, miután kinyitották az ajtaját.

A rendőrség az esettel kapcsoltabn kihallgatta Annovit, és megállapították, hogy ő okozta a macska halálát – mondta el a The Batavian című lapnak a városi rendőrség szóvivője. Eric Hill nyomozó közlése szerint a cica még élt, amikor a férfi berakta a sütőjébe.

 Darren Annovi - sütőbe rakva ölt meg egy macskát (Fotó: Batavia rendőrség)
Darren Annovi – sütőbe rakva ölt meg egy macskát (Fotó: Batavia rendőrség)

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mindezt miért tette. A rendőrség közlése szerint a férfinak korábban nem volt állatkínzásos ügye. Annovit előzetes letartóztatásba helyezték, majd egy bíró elrendelte elmeorvosi vizsgálatát, és ötezer dolláros óvadékot állapított meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik