Nagyvilág

Beismerte, hogy levágta egy férfi heréjét egy szállodai szobában

Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt egy 57 éves ausztrál férfi az ellene felhozott vádban, hogy „beleegyezés vagy hatósági engedély nélkül távolította el szövetet” egy emberből. A szövet, amiről szó van, egy 52 éves férfi bal heréje volt, amit egy szállodai szobában vágott le, egy amatőr sebészeti beavatkozás részeként. Allan George Matthews ugyanakkor nem vallotta bűnösnek magát az esettel kapcsolatban ellene felhozott súlyos testi sértés vádjában – jelentette a helyi sajtó.

Matthewst június végén tartóztatták le az ausztrál hatóságok a hatósági engedély nélkül végrehajtott orvosi beavatkozás miatt, amit az áldozat önként vállalt. A két férfi azután találkozott, hogy a meg nem nevezett áldozat egy internetes hirdetésben keresett segítséget egy egészségügyi probléma megoldására. A Sydney Morning Herlad cikke szerint azért adott fel apróhirdetést, mert nem volt pénze egy rendes orvosi beavatkozásra.

A beszámolók szerint május 16-án találkoztak az Új-Dél-Walesben található Port Macquarie egyik szállodájában, ahol Allan George Matthews eltávolította a „beteg” bal heréjét.  Az esetről akkor szereztek tudomást a hatóságok, amikor az 52 éves férfi egy héttel később kénytelen volt kórházi segítséget kérni, mert a szállodai szobában végzett műtét közben szerzett seb elfertőződött.

A rendőrök a férfi letartóztatásakor házkutatást tartottak Matthews otthonában, ahol több orvosi és elektromost eszközt, hét lőfegyvert valamint négy üveg folyadékot, feltehetően amil-nitrátot foglaltak le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik