Nagyvilág

Ketrecbe zárva tartottak egy autista nőt a kertben rokonai

A 22 éves amerikai nőt prostitúcióra is kényszerítették családtagjai, akik egy faágakkal és sátorponyvával letakart kutyaketrecben úgy tartották, mint egy állatot.

Sérült ember ellen elkövetett bántalmazás és emberkereskedelem vádjával tartóztattak le öt embert Louisiana államban, miután kiderült, hogy ketrecbe zárva tartanak egy 22 éves autista nőt a kertjükben – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint a nő kilenc hónapja, anyja halála óta kényszerítették arra, hogy a faágakkal és sátorponyvával ketrecben éljen, amibe estére be is zárták, hogy ne tudjon járkálni. A hatóságok a ketrecben egy vödröt is találtak, amit a nő vécének használhatott.

A helyi seriff szerint a nőt fogva tartó emberek a rokonai voltak, de közelebbről nem határozta meg, hogy milyen kapcsolatba álltak, hogy az áldozatot – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – ne lehessen beazonosítani. A nőt azzal fenyegették, hogy megölik, ha szökni próbál. Amikor megtalálták teste rovarcsípésekkel volt tele, és súlyosan alultáplált volt. A seriff közlése szerint a nő nagyjából 30 kilogrammot fogyhatott fogsága közben.

Daniel Edwards közlése szerint az általa „nagyon betegként” jellemzett rokonok arra kényszerítették az autista nő, hogy szexuális cselekményeket hajtson végre több emberen is. Valamint azt tervezték, hogy elviszik egy helyre, ahol „egy nagy csoport ember” prostituáltként használta volna. Az embercsempészettel ezért vádolták meg őket.

A vádlottak között egy 43 éves és egy 18 éves férfi, valamint egy 40, egy 21 és egy 19 éves nő van. A házban rajtuk kívül találtak még négy gyereket, akik közül a legidősebb hét éves volt. Őket a gyermekvédelmi hatóság vette magához. Az autista nőt kórházba szállították. Állapotáról nem közöltek információkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik