Nagyvilág

Túl hangos szexért küldtek börtönbe egy nőt

Annyira hangos volt a zene, a nyögdécselés, meg a sikítozás, hogy a 25 éves Amanda Warfel falszomszédainál szabályosan remegtek a bútorok. Az ötgyermekes Tanya Saylor két év után unta meg, hogy gyerekei között fülvédőket kell szétosztania, valahányszor Amanda, és aktuális partnere hangulatba jön.

Az anya azt mondta, a hangzavar rendszerint hajnalig tartott, és bár eleinte többször átkopogott, és kérte Amandát, hogy próbáljon meg csendesebb lenni, nem használt. Sőt, a nő ilyenkor káromkodott, átkiabált valamilyen rasszista sértést, és ha lehetett, még hangosabb volt, mint előtte.

A zaj különösen Saylor két kamaszkorú lányának hálószobájában volt elviselhetetlen. A nő elmondta, hogy az egyik, 17 éves lánya rákos ezért sok pihenésre van szüksége. Februárban telt be végleg a pohár, amikor a beteg lánynak 10 napon át a szobájában kellett maradnia karanténban. Warfel a tíz napot gyakorlatilag végigszexelte, és tett arról, hogy a lány a fal túloldalán mindent jól halljon.

Amanda Warfel a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát rendzavarásban és zaklatásban: 45 – 90 nap, letöltendő börtönbüntetést kapott. A fiatal nő csak annyit mondott, örült volna, ha a szomszédok is megjelentek volna a bíróságon, mert akkor alkalma lett volna bocsánatot kérni tőlük.

(YDR)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik