Nagyvilág

Tizenéveseket találtak holtan egy skót zenei fesztiválon

Az eddigi vizsgálatok szerint a fiú és a lány halálának nincs köze egymáshoz.

Holtan találtak egy tinédzserkorú lányt és egy fiút a legnagyobb skóciai zenei fesztiválon, a perthshirewhich-i T in the Park-on. A két haláleset az eddigi vizsgálatok szerint nincs összefüggésben egymással. Az okokról a rendőrség egyelőre nem tudott tájékoztatást adni.

Ezrek érkeztek csütörtökön a háromnapos fesztiválra, amelyen péntek este a The Stone Roses koncertje a fő attrakció. A hétvégére nyolcvanezer embert várnak.

A fesztivál vezetője együttérzését fejezte ki az elhunytak családjainak és barátainak. Közleményt adott ki Liz Smith, a skót parlament konzervatív képviselője is, aki ugyancsak részvétet nyilvánított, és sajnálatát fejezte ki a szervezőknek is, akik szerinte keményen dolgozta, hogy a tavalyi biztonsági problémákon felülkerekedjenek. Tavaly ugyanis a fesztivál során sok panasz érkezett a túlzsúfoltság miatt, és azért, mert egyes látogatók problémás viselkedését nem kezelték megfelelően.

Tavaly is volt egy haláleset a fesztiválon, egy 36 éves férfit találtak holtan a mosdóban. Előtte 2010-ben történt tragédia, amikor egy 24 éves férfi összeesett és meghalt. (Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik