Nagyvilág

Azért ölte meg lányait, hogy szenvedni lássa férjét

Azért ölte meg 17 és 22 éves lányát egy 42 éves nő a texasi Houstonhoz közel eső Fulshear városában, hogy fájdalmat okozzon férjének, akinek születésnapján végzett gyermekeikkel – jelentette a helyi sajtó. Mint arról a héten már beszámoltunk, Christy Sheats a férje szeme láttára lőtte agyon a 22 éves Taylort és a 17 éves Madisont, a család házában. A nőt a kiérkező rendőrök ölték meg a család háza előtt.

A férj a rendőrségnek elmondta: a nő azért ölte meg a lányokat, és őt azért hagyta életben, hogy szenvedjen. Jason Sheats közölte a nyomozókkal, hogy feleségének több lehetősége is lett volna arra, hogy őt is lelője, de azt akarta, hogy élje át lányai elvesztését. „Christy tudta, hogy mennyire szereti Taylort és Madisont, és hogy ők mennyire szerették őt” – közölte Troy Nehls serif.

A pár házassági problémákkal küzdött, és már a válás is felmerült köztük. A gyilkosságok előtt a nő családi gyűlést hívott össze, és mind a négyen a nappaliban gyűltek össze. A férj elmondása szerint azt hitte, hogy felesége – aki pár órával korábban összeveszett Taylorral – azt fogja bejelenteni, hogy el akar válni tőle. Ehelyett a kanapé párnái közül előhúzott egy pisztolyt, és azonnal lőni kezdett.

Ezután a két lány és az apa kirohant a házból, ahol Madison összeesett és meghalt – közölte a rendőrség. (Az első hírekben még az szerepelt, hogy az idősebb lány halt meg először.) Ezután megjelent az anyuka, kezében a pisztollyal, majd visszament a házba, újratöltötte fegyverét, és amikor újra megjelent, akkor hátba lőtte Taylort. Ekkor jelentek meg a rendőrök, akik lelőtték a 42 éves nőt, mert nem dobta el a fegyverét.

A férj elmondása szerint a gyilkosságokhoz használt .38-as pisztolyt a nő a nagyapjától örökölte. A férfi közlése szerint a felesége próbált fegyvertartási engedélyt szerezni, de Texas állam hatóságai elutasították kérvényét. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen indokkal akadályozták meg, hogy fegyvert tartson magánál.

Jason Sheats közölte, hogy felesége több gyógyszert is szedett depressziójára és szorongására, többször is megpróbálkozott öngyilkossággal és az elmúlt négy évben többször is mentális problémák miatt kezelték különböző magánintézményekben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik