Nagyvilág

Anyaszült meztelenül őrjöngött egy fehérneműmodell a Times Square közepén

A család a barátok és az ismerősök sem tudják elképzelni, hogy mi történhetett Krit McClean-nel, a sikeres fehérneműmodellel csütörtök reggel. A szemtanúk a szerint a fiatal férfi reggel fél nyolc tájban a Nyugati 47. utca felől érkezett a Times Square-re.

A járókelők arra lettek figyelmesek, hogy a srác, valahányszor elhaladt egy nő mellett, levette egy ruhadarabját, és odadobta a nőnek. Rövid idő alatt mindent levett magáról: inget, nadrágot, cipőt és az alsóneműt is. McClean ezután felmászott egy kioszk tetejére, ahol táncolni és üvöltözni kezdett. Többek között az ordibálta, hogy „mami” illetve azt, hogy „hol van Donald Trump?”

Az eset állítólag úgy kezdődött, hogy McClean összeszólalkozott valamin annak az épületnek az ajtónállójával, amelyikben a szüleivel együtt ő is lakik. A férfival volt a barátnője is, aki a hamar összeverődött bámészkodók gyűrűjében rettegve nézte, mi történik.

A rendőrség egyik speciális, hasonló esetekre kiképzett egysége hamar a helyszínre ért, és mintegy ötven percen át próbálták McCleant lekönyörögni a tetőről. Bár a férfi többször fenyegetően közeledett feléjük, és számtalan alkalommal köpött az irányukba, rendőrök végig türelmesek voltak. A modell mégsem úszta meg sérülés nélkül.

A rendőrök két hatalmas párnát is felfújtak a kioszk mellett arra az esetre, ha McClean véletlenül leesne, vagy leugrana, a férfinak mégis sikerült az aszfaltra zuhannia. A balesetben eltört a modell egyik karja, de a szemtanúk szerint még ez után is harcolt a rendőrökkel, miközben azok egy hordágyra szíjazták.

Kirt McCleant kórházba szállították, ahol amellett, hogy ellátták a sérülését, pszichésen is kivizsgálták a férfit. Azok, akik valaha ismerték a modellt, teljesen megdöbbentek a bizarr incidensen. A thaiföldi Bankokban született, de New Yorkban nevelkedett férfi tehetős családból származik, és kiváló magániskolákba járt: mindenki csendes, tisztelettudó fiúként ismerte.

McClean idén fejezte be egyetemi tanulmányit az elit Amherst College-ban. Modellkarrierjét 2014-ben kezdte, és rövid idő alatt meghódította a címlapokat. Többek között olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Calvin Klein, vagy az Armani.

A rendőrség közlése szerint, amint kiengedték a kórházból, a férfinak bíróság elé kell állnia közszeméremsértésért.

(New York Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik