Nagyvilág

Fejszével ment neki a nő a szexet elutasító férfinek

A barátaival kocsmázott a 26 éves Leslie Mills június 23-án este, a floridai Ocalában. Amikor hazaért, a meglehetősen ittas nő nem vesztegette az idejét, a hálószobába ment, felébresztette az ott alvó férfit, és először finoman, majd egyre erőszakosabban próbálta elcsábítani.

A férfi azonban nem volt hangulatban, próbálta lecsillapítani Millst. Lefektette aludni a nőt, majd ő maga a nappali kanapéján próbált tovább aludni. Néhány perc múlva azonban a követelőző nő megjelent a nappaliban,  rámászott, és ismét szexet követelt. A férfi a fürdőszobába menekült és bezárkózott.

Leslie Mills (fotó: Ocala PD)
Leslie Mills (fotó: Ocala PD)

Az ekkorra teljesen elvakult Mills néhány perc múlva betörte az ajtót egy fejszével, amit a nappali faláról emelt le. Amikor bejutott a fürdőbe, a férfira emelte a fegyvert, és készült lecsapni. A férfi úgy gondolja, csak a gyors reflexeinek köszönhetően úszta meg. Sikerült elkapnia Mills kezét és kicsavarni belőle a fejszét. A férfi ezután kimenekült a házból, és hívta a rendőrséget.

Amikor letartóztatták, Leslie Mills csak egy fürdőköntöst viselt. A nőt előzetes letartóztatásba helyezték, az első bírósági meghallgatását július 26-ra tűzték ki. Ügyét súlyosbítja, hogy az élet kioltására alkalmas fegyverrel támadt az áldozatra. A rendőrök azt mondják, egyelőre nem tisztázott, hogy Mills pontosan milyen kapcsolatban állt a férfival.

(The Smoking Gun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik