Nagyvilág

Túlélte egy nagymama, hogy beleállt az agyába egy fogó

Az erkélyről lezuhant szerszám 15 centiméter mélyen fúródott az 58 éves kínai nő fejébe.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a Wang Youfang éppen kilépett az utcára az unokájával a Szecsuánban található házából, amikor fejen találta 31. emeletről alázuhant kombinált fogó, és belefúródott a koponyájába, előző hét pénteken. A beszámolók szerint a nő eszméleténél volt, amikor az odasereglett járókelők mentőt hívtak hozzá.

fogoagy

A nőt kórházba szállították, ahol alig találtak olyan orvost, aki képes volt végrehajtani a műtétet. Végül a nő fejéből 14 órával a baleset után tudták kiszedni a 15 centiméter mélyen az agyába fúródott szerszámot. A legfrissebb hírek szerint az idős nő még mindig eszméletlen állapotban van.

fogoagy0

Az orvosok elmondása szerint az elkövetkező két hét kritikus lesz számára. Arra figyelmeztettek, hogy még nagy a fertőzések veszélye, mert a szerszám koszos volt, a seb pedig olyan mély, hogy nem biztos, hogy ki tudták rendesen tisztítani.

Közben a helyi rendőrség nyomozást indított az esettel kapcsolatban, és őrizetbe is vettek egy gyanúsítottat. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a lezuhant szerszámot egy, az épületben végzett lakásfelújításon dolgozó munkások használták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik