Nagyvilág

Letartóztatták, mert levágta egy férfi heréjét egy szállodai szobában

Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)

Súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást az ausztrál hatóságok egy 56 éves férfi ellen, aki a hatóságok közlése szerint levágta egy 52 éves férfi bal heréjét egy szállodai szobában – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint az áldozat önként vállalta a beavatkozást.

A két férfi azután találkozott, hogy a meg nem nevezett áldozat egy internetes hirdetésben keresett segítséget egy egészségügyi probléma megoldására. A Sydney Morning Herlad cikke szerint azért adott fel apróhirdetést, mert nem volt pénze egy rendes orvosi beavatkozásra.

A beszámolók szerint május 16-án találkoztak az Új-Dél-Walesben található Port Macquarie egyik szállodájában, ahol Allan George Matthews eltávolította a „beteg” bal heréjét.  Az esetről akkor szereztek tudomást a hatóságok, amikor az 52 éves férfi egy héttel később kénytelen volt kórházi segítséget kérni, mert a szállodai szobában végzett műtét közben szerzett seb elfertőződött.

A rendőrök csütörtökön házkutatást tartott Matthews otthonában, ahol több orvosi és elektromost eszközt, hét lőfegyvert valamint négy üveg folyadékot, feltehetően amil-nitrátot foglaltak le. Az 56 éves férfit letartóztatták ,és a testi sértés vádja mellett még korlátozott anyag birtoklása és lőfegyver nem biztonságos módon való tárolása miatt is vádat emeltek ellene.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik