Nagyvilág

A legszőrösebb szívű zsűritag is állva tapsolt a 16 éves ráktúlélő produkcióján

Ahogy az America's Got Talent teljes stúdiója is.

Calysta Bevier tizenhat éves, és az az álma, hogy megnyerje az America’s Got talentet. Emellett pedig máris túl van egy petefészekrákon. Cally a tehetségkutató válogatóján osztotta meg a történetét a stúdió közönségével, amikor az egyik zsűritag Audrey Hepburnhöz hasonlította a lány külsejét. A tini elmondta, hogy nem igazán divatból vékony és visel rövid hajat:

Harmadik stádiumos petefészekrák-túlélő vagyok. Valójában azért jöttem ide, hogy megmutassam az embereknek, hogy akármin is mentek keresztül, csak kövessék az álmaikat.

Plusz még stílusa is van: debütálásához egy olyan dalt választott, aminél jobbat keresve se találhatna, Rachel Platten dala, a Fight Song (nagyjából a Harcosok dala) erősen arról szól, amin Cally is átment, a küzdelemről mindenáron. A lány emellett olyan kedves alázattal, keresetlenül és bájosan állt színpadra – ráadásul még énekelni is tud, nem is akárhogyan -, hogy azt követően, hogy a teljes stúdiót elolvasztotta, még magát Mr. Nastyt, a szőrös szívű ötletgazda Simon Cowellt is meggyőzte: Cowell végül nem csupán állva tapsolt a lánynak, de azt is elmondta, nagy jövőt jósol neki a tehetségkutatóban.

Calysta, mindent imádok benned. Tudod, mit? Ez volt az érzésem, amikor besétáltál a színpadra, nem tudom megmagyarázni. A lelked, a dalválasztás, a hangod: azt gondolom, hogy igazán különleges vagy. Egyszerűen ez a hihetetlen érzésem van veled kapcsolatban, tényleg… Azt hiszem, mindenki ezt érezte ebben a stúdióban. Azt jósolom, nagy dolgok fognak veled történni. Van benned valami.

– áradozott a tévés, aki többnyire a rossz zsaru szerepet szokta betölteni, majd lendületből megnyomta a golden buzzert, azt a gombot, amivel a válogatóról egyenesen az élő show-ba lehet küldeni a versenyzőket. Íme a megható produkció.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik