Nagyvilág

A házuk előtt haltak meg a 3 éves ikrek a forró autóban

Amikor megtalálták őket, úgy tűnt, mintha csak aludnának.

A nagy meleg okozta egy hároméves ikerpár halálát, akikre eszméletlen állapotban talált rá édesanyjuk  a házuk előtt álló autóban, a Louisiana állambeli Bossiers City-ben – jelentette a helyi sajtó. A kislányt és a kisfiút a kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, miután szombat délután rájuk találtak, de a kórházba szállítás után halottnak nyilvánították őket. A kedden nyilvánosságra hozott előzetes halottkémi jelentés megerősítette, hogy az ikrek halálát az autóban lévő nagy meleg okozta.

A család egyik szomszédja a KSLA televízió híradójának elmondta: az ikrek anyja otthon volt az eset idején, és azzal kopogott be hozzájuk, hogy nem találja a két kicsit. Elmondása szerint elaludt, és amikor felkelt, az ajtó nyitva volt, és a gyerekek eltűntek a házból. Végül az anyuka volt az, aki megtalálta Oliver és Aria Orrt az autóbejárón álló pick-up utasterében. „Olyanok voltak, mintha aludnának” – mondta el a szomszéd a KSLA-nek.

A helyi hatóságok közlése szerint a nyomozók még vizsgálják az eset körülményeit, de azt már biztosan ki tudták jelenteni, hogy a két kicsit nem bent felejtették az autóban, ami egész nap nem mozdult a ház elől. Egy szóvivő elmondta: az autó mellett egy sámlit találtak, ami arra utal, hogy a gyerekek maguktól szálltak be a járműbe. Az halottkémi vizsgálat kimutatta, hogy a kicsiknek nem voltak traumás sérüléseik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik