Nagyvilág

Meg akarta ölni anyját egy 11 éves lány, mert szobafogságot kapott

A gyerek megvárta, míg édesanyja lefeküdt aludni, és egy konyhakéssel a kezében osont be hozzá.

Letartóztatott a rendőrség egy 11 éves kislányt az amerikai Battle Creek városában, miután a rendőrség közlése szerint meg akarta ölni édesanyját – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a kislány azért akarta halálra késelni anyját, mert cigizés miatt szobafogságra ítélte.

A hatóságok közlése szerint előbb veszekedés tört ki a lány és anyukája között, majd úgy tűnt, megnyugodtak a kedélyek, és az anya ledőlt aludni hálószobájába csecsemője mellé. A kislány ekkor a konyhába ment, magához vette egy konyhakést, és bement anyjához. „Ekkor közölte anyjával, hogy azt kívánja, bárcsak meghalna” – mondta el a városi rendőrség egyik nyomozója a WWMT televíziónak.

A lány és anya ekkor dulakodni kezdtek, és a gyereknek sikerült a földre löknie az nőt, de végül nem sikerült megvágnia, vagy megszúrnia a késsel. Az anya ezután rendőröket hívott lányára, akiknek a kislány elismerte, hogy meg akarta ölni az anyját. A gyereket őrizetbe vették, és a rendőrség közlése szerint feltehetően súlyos testi sértés vádjával indítanak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik