Nagyvilág

Hihetetlen indokkal úszta meg a büntetést a kutya megerőszakolásával vádolt férfi

Bár letolt nadrággal kapták rajta az amerikai férfit egyik munkatársa ebével, a bíróság elfogadta magyarázatát.

Nem találta bűnösnek egy wisconsini bíróság esküdtszéke a munkatársa kutyájának molesztálásával vádol Daniel Reinsvoldot a golden retriever ellen elkövetett erőszakban – jelentette a La Cross Tribune. Az esküdtek annak ellenére döntöttek így, hogy a férfit rajtakapták, ahogy letolt nadrággal, négykézlábon áll a kutya felett munkatársa házában, és az állatorvos erőszakra utaló jeleket fedezett fel a eben.

A beszámoló szerint Reinsvoldot munkatársa 17 éves lánya találta meg házukban, még február 29-én. Sabrina MacRogers a bíróság előtt tett tanúvallomásában elmondta: a férfi a térdén és kezén támaszkodott a kutya felett, és nadrágja le volt tolva. Amikor észrevette, hogy meglepték, gyorsan felhúzta a nadrágját, a Cooper nevű eb pedig rémült tekintettel ment oda hozzá, mintha valami rosszat tett volna.

A lány megijedt, és gyorsan bement a mosdóba, és mire előjött, a férfi eltűnt a házból. Ekkor felhívta apját, közölve vele, hogy “egy férfi volt a házban, aki Coopert kefélte”.

Reinsvold a bíróság előtt tagadta, hogy molesztálta volna az ebet, közölve, hogy az egész csak egy nagyon kínos félreértés. Elmondása szerint csak azért ment be munkatársa házába – ahol korábban már többször is járt – mert nagyon vécére kellett mennie a feleségével eltöltött ebéd után.

Az ügyvédje közlölte, hogy védence bélműködési zavaroktól szenved, ami miatt nehezn tudja visszatartani székletét. “Csak az járt a fejében, hogy gyorsan vécét kell találnia” – közölte az ügyvéd.

Reinsvold magyarázata szerint amikor letolta nadrágját, az család kutyája ráugrott, és kiverte a kezéből a mobiltelefonját, és éppen lehajolt, hogy felvegye azt a padlóról, amikor a 17 éves lány meglátta.

A hat nőből és hat férfiból álló esküdtszék végül Reinsvoldnak hitt, és nem találták bűnösnek a kutya molesztálásával kapcsolatban ellene felhozott vádakban. Ugyanakkor bűnösnek mondták ki birtokháborítás, valamint rendzavarás vádjában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik