This was my dog Cali's last day before we had to put her to sleep. She was a great Golden Retriever!
Külföld

Hihetetlen indokkal úszta meg a büntetést a kutya megerőszakolásával vádolt férfi

24.hu
24.hu

2016. 06. 17. 20:45

Bár letolt nadrággal kapták rajta az amerikai férfit egyik munkatársa ebével, a bíróság elfogadta magyarázatát.

Nem találta bűnösnek egy wisconsini bíróság esküdtszéke a munkatársa kutyájának molesztálásával vádol Daniel Reinsvoldot a golden retriever ellen elkövetett erőszakban – jelentette a La Cross Tribune. Az esküdtek annak ellenére döntöttek így, hogy a férfit rajtakapták, ahogy letolt nadrággal, négykézlábon áll a kutya felett munkatársa házában, és az állatorvos erőszakra utaló jeleket fedezett fel a eben.

A beszámoló szerint Reinsvoldot munkatársa 17 éves lánya találta meg házukban, még február 29-én. Sabrina MacRogers a bíróság előtt tett tanúvallomásában elmondta: a férfi a térdén és kezén támaszkodott a kutya felett, és nadrágja le volt tolva. Amikor észrevette, hogy meglepték, gyorsan felhúzta a nadrágját, a Cooper nevű eb pedig rémült tekintettel ment oda hozzá, mintha valami rosszat tett volna.

A lány megijedt, és gyorsan bement a mosdóba, és mire előjött, a férfi eltűnt a házból. Ekkor felhívta apját, közölve vele, hogy “egy férfi volt a házban, aki Coopert kefélte”.

Reinsvold a bíróság előtt tagadta, hogy molesztálta volna az ebet, közölve, hogy az egész csak egy nagyon kínos félreértés. Elmondása szerint csak azért ment be munkatársa házába – ahol korábban már többször is járt – mert nagyon vécére kellett mennie a feleségével eltöltött ebéd után.

Az ügyvédje közlölte, hogy védence bélműködési zavaroktól szenved, ami miatt nehezn tudja visszatartani székletét. “Csak az járt a fejében, hogy gyorsan vécét kell találnia” – közölte az ügyvéd.

Reinsvold magyarázata szerint amikor letolta nadrágját, az család kutyája ráugrott, és kiverte a kezéből a mobiltelefonját, és éppen lehajolt, hogy felvegye azt a padlóról, amikor a 17 éves lány meglátta.

A hat nőből és hat férfiból álló esküdtszék végül Reinsvoldnak hitt, és nem találták bűnösnek a kutya molesztálásával kapcsolatban ellene felhozott vádakban. Ugyanakkor bűnösnek mondták ki birtokháborítás, valamint rendzavarás vádjában.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C), Secretary of Defense James Mattis (L) and US Navy Captain Richard McCormack (R) attend an operations briefing at the pre-commissioned USS Gerald R. Ford aircraft carrier in Newport News, Virginia, March 2, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.