Nagyvilág

Repülő napernyő nyársalt halálra egy nőt egy strandon

Meghalt egy 55. születésnapját ünneplő amerikai nő Virginia állam egy tengerpartján, miután felnyársalta a strand homokjába leszúrt egyik napernyő – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint az ernyőt egy erős széllökés ragadta magával, és telibe találta a Chester városában élő nőt.

Stefanie Okolié, a WTKR televízió riportere a Twitter-oldalán tett közzé fényképet a strandon található napernyők egyikéről. Mint írta, a strandon dolgozó emberek elmondása szerint egy ilyen napernyő okozta a nő halálát.

A helyi rendőrségi szóvivő elmondása szerint a mentőket helyi idő szerint délután öt órakor riasztották a strandhoz. Akkor még úgy tudták, hogy egy szívrohamot kapott nőhöz kell kimenniük.

Amikor kiértek, látták, hogy az áldozat testét átszúrta a nypernyő. Az életveszélyes sérüléseket szenvedett nőt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Egy szemtanú a WKTR-nek azt mondta, az eset idején olyan erős széllökések voltak a strandon, mintha az Óz, a nagy varázsló tornádójelenete játszódott le volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik