Nagyvilág

Zebrán gázolták el Arad alpolgármesterét

Elgázolta egy személygépkocsi szerda este egy aradi gyalogátjárón Bognár Leventét, a város alpolgármesterét, aki megsérült a balesetben - írta az Aradi nap portál.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben megválasztott alpolgármester a híradás szerint orr- és vállcsont törést szenvedett. Az orrát csütörtökön megműtötték, és orvosai később döntik el, hogy a vállsérülései esetében is szükség lesz-e a sebészi beavatkozásra. A politikus a portálnak elmondta, a baleset a zebrán történt. Akkor lépett le a járdáról, amikor látta, hogy a közeledő gépkocsi lassít, de érthetetlen okból a sofőr nem állt meg, hanem újra gyorsítani kezdett. Az alpolgármestert a gázoló autós vitte a sürgősségre.

Bognár Levente az Aradi nap portálnak elmondta: a törvényeknek megfelelően a kórház értesítette a rendőrséget, amely hivatalból elindította az ügy kivizsgálását.

Testben kevésbé, de lélekben ép vagyok

– idézte az elöljárót a portál. Bognár Levente 2000 óta tölti be az aradi alpolgármesteri tisztséget. A vasárnapi választáson ismét helyi képviselői mandátumot szerzett, az aradi választás megnyerő Nemzeti Liberális Párt pedig közölte: továbbra is alpolgármesterként számít Bognár Leventére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik