Nagyvilág

Megfojtotta partnerét, majd a holttestével szexelt a pszichopata férfi

A 26 éves Carl Landell egy párkereső alkalmazáson ismerkedett meg Katie Locke-kal.

2015. december 25-én a történelmet oktató tanárnő a kelet-londoni Theobalds Park Hotelben találkozott először gyilkosával, itt történt a brutális tragédia is. A férfi azt hazudta neki, hogy ügyvédirodája van, de arról nem tájékoztatta áldozatát, hogy pszichiátriai kezelésben részesült.

A nyomozás során kiderült, Langdell részeg volt, a nőnek kellett felkísérnie őt a hotelszobába. Fél órával később Locke letelefonált a recepcióra, ahonnan két fogkefét kért. Másnap reggel Langdell szólt a recepción, hogy később távoznak a szállodából.

Taken from Katie Locke's Facebook page without permission. See Masons story MNDEATH; The 'monster' who strangled a history teacher her met online to death and had sex with her dead body has been jailed for 26 years. Carl Langdell, 26, murdered history teacher Katie Locke, 23, in a hotel room just two weeks after they first met on internet dating site Plenty of Fish. After killing her he used a bar of soap to lubricate Katie Locke's vagina and anus after he strangled her to death on Christmas Eve last year. He then took pictures of her dead body on his iPhone, which he viewed later before deleting.

Mikor a személyzet a délutáni órákban bement a szobába, minden ágynemű és törölköző hiányzott, az ablakot pedig betörve találták.

A zavart elméjű férfi – aki tisztességes emberként írt magáról a közösségi médián – megfojtotta a fiatal tanárnőt, majd megbecstelenítette holttestét, fotókat készített róla és egy bokorba dobta őt.

Kilenc hónappal a gyilkosság előtt Langdell egy pszichiátrián dolgozó nővérnek azt mondta, el akarja vágni egy lány torkát és megjegyezte, hogy szexelni akarna vele, miután meghalt.

A bíróság pénteken 26 éves börtönbüntetésre ítélte az elkövetőt.

A tárgyaláson Andrew Bright bíró nőkre és fiatal lányokra különösen veszélyes személyként beszélt Langdellről. Hozzátette, pesszimista afelől, hogy a pszichiátriai kezelés változásokat hoz hosszú távon a férfi személyiségében.

Szakértői beszámolók szerint a férfi érzelmileg instabil és társaságkerülő pszichopata.

(via Mirror)

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik