Nagyvilág

Elvette a nőt, aki a képviselői helyére pályázik

Alan Grayson floridai demokrata párti képviselő az idén ősszel nem pályázik tovább a képviselői bársonyszékre, helyette szenátor szeretne lenni. Az ötgyermekes, elvált politikus a hétvégén elvette feleségül a képviselői székéért harcba induló hölgyet.

Dena Minning orvos legnagyobb segítsége a szövetségi képviselőségért folytatott kampányában az az Alan Grayson, aki szintén orvos végzettségű, és akinek a helyét a washingtoni kongresszusban megpályázza. Grayson idén ősztől már nem akar szövetségi képviselő lenni, helyette a szövetségi szenátusba pályázik.

Grayson egészen az esküvőig tagadta, hogy viszonya lett volna az általa patronált Minninggel, aki keddtől már Dena Grayson néven szerepel a közösségi oldalakon.

Az Orlando Political Observer című lap megjegyzi: a politikai outsider Dena Minning egyszeriben a Floridában jól hangzó Dena Grayson lett, s ezzel jócskán megnőttek az esélyei arra, hogy képviselővé válasszák.

Az én jóképű, briliáns és fantasztikus férjem Alan Grayson, lelkendezett honlapján a képviselőségért harcba induló orvosnő.

Férje a maga honlapján egyetlen szót sem ejtett új házasságáról.

(Orlando Political Observer, MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik