Nagyvilág

Huszonöt fiúval szexelt egy 15 éves lány az iskola mosdójában

„Az iskola továbbra is biztonságos, a diákok mind tanultak a hibáikból” – nyugtatgatta a szülőket annak a floridai gimnáziumnak az igazgatója, amelyikben egy alig 15 éves lány, huszonöt fiúval szexelt egy időben, az egyik mosdóban.

Az eset múlt hét csütörtökön, a South Fort Myers Középiskolában történt. Az orgiát a Snapchat közösségi alkalmazáson élőben közvetítették. A biztonsági kamerák felvételei alapján sikerült az összes fiút azonosítani, akik bementek a mosdóba, míg a 15 éves lány benn volt. Mindegyikük ellen büntetőeljárást kellene indítani.

Floridában, a kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális viszony létesítésének alsó korhatára 18 év. Legális szexuális viszonyt 16-17 évesek is folytathatnak, feltéve, hogy a partnereik minimum 16, de maximum 24 évesek.

Egy 15 éves lánnyal lefeküdni a törvény előtt mindenképpen nemi erőszaknak minősül. Ennek ellenére, a Fort Myersben történtek ügyében nem történt sem letartóztatás, sem vádemelés.

A hatóságok pedig nemcsak a médiából, hanem hivatalosan is értesültek az ügyről. A lány kora miatt érkezett hívás a szexuális bűncselekmények bejelentésére fenntartott telefonszámon, és egy “speciális áldozatokkal” foglalkozó csoport is érkezett a gimnáziumba.

Melissa Layner, az iskola igazgatónője egy közleményben igyekezet csitítani a kedélyeket, miután az ügy a közösségi portálok után a hírportálokon is elterjedt. Az írta, hogy az eset körülményei és annak kényes természete miatt nem árulhat el pontos részleteket, de az iskolán belül, mindenki számára megnyugtatóan zárták le az ügyet. Hozzátette, hogy a gimnázium mind a kétezer diákja továbbra is teljes biztonságban van, és minden lehetőséget megkap személyes sikereinek beteljesítésére.

Néhány szülő azonban egyáltalán nem elégedett a botrány lezárásával. Hivatalos vizsgálatot és rendőrségi nyomozást követelnek.

 

(The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik