Nagyvilág

Túlélte egy 12 éves kislány, hogy a fejébe dobtak egy kést

Maradandó sérülések nélkül megúszta egy 12 éves kislány, hogy egy iskolatársa beleállított egy 15 centiméteres kést a koponyájába a kínai Dongguan városában – jelentte a kínai sajtó. A penge három centiméter mélyen állt bele a lány tarkójába, de szerencséjére egy fontosabb eret sem vágott át. Az orvosok elmondása szerint, ha a kés egy kicsit is mélyebbre fúródott volna, a gyerek belehal.

kesdobalas04

Az eset még hétfőn történt, amikor a lány több iskolatársával az iskola után egy parkban lógott. A kínai médiában megjelent beszámolók szerint a lány egyik barátja összeverekedett egy 13 éves iskolatársukkal, majd amikor távoztak, a fiú előkapta a kést, és feléjük hajította. A kés végül pont tarkón találta a lányt.

kesdobalas02

Az áldozatot azonnal kórházba szállították, ahol a sebészeknek sikerült minden gond nélkül eltávolítani a koponyájába szorult fegyvert. A lány a beszámolók szerint jól gyógyul, és a jövő héten már haza is engedik az orvosok.

kesdobalas03

A kést eldobó fiú ellen a hatóságok fiatal kora miatt nem indítottak eljárást. A gyerek apja állta a kislány nyolcezer jüanos kórházi számláját, és még további kompenzációt kell majd fizetniük a kislánynak okozott sérülés miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik