Nagyvilág

Megdöbbentek a rendőrök, amikor benéztek egy őrült üldözés után elfogott kocsiba

A brit rendőröket valósággal sokkolta, amikor egy őrült hajsza végén kinyitották egy gyanús autó ajtaját Yorkshire északi részén. Egy 31 éves férfi, és 22 éves nő mellett ugyanis egy 3 éves kisgyerek is ült a kocsiban. A sofőr azért fogta menekülőre, mert a csomagtartóban nagy mennyiségű marihuána volt.

Egy járőrautó kedden délután, néhány perccel fél öt előtt kezdett el követni egy gyanús, szürke Audi A4-est Catterick városa mellett az A1-es autópályán. A sofőr nem állt meg a felszólítósra, hanem nagyobb sebességbe kapcsolt, és egy útjavító munkaterületen átvágva áttért egy kisebb útra, amin észak felé hajtott.

Fotó: North Yorks Police RPG
Fotó: North Yorks Police RPG

Nem sokkal később az Audi újra az A1-es autópályán bukkant fel, de a dél felé haladó oldalon. Az autó ekkor már 160 km/h sebességgel szlalomozott a forgalomban, időnként a leállósávot is használva. A rendőrök közel 60 kilométeren át üldözték az autót, többször 220 km/h sebességre gyorsulva. Végül, a légi rendőrség helikopterének segítségével, Boston Spa mellett, egy kihajtónál sikerült megállítaniuk az autót.

Az Audi utasainak, így a hátsó ülésen ülő kisgyermeknek sem esett baja az akcióban. A rendőrség most olyan autósokat keres, akik szemtanúi voltak az üldözésnek.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik