Nagyvilág

Tőrbe, jobban mondva vízbe csalt egy nőt a GPS-készüléke

Eső, és köd is nehezítette a látást aznap éjjel, amikor egy 23 éves nő, a GPS-készüléke utasításait követve egyenesen belehajtott a Huron tóba, a kanadai Ontarióban.  Az eset egy kikötőben történt, nő egy a vízbe vezető betonrámpán hajtott le.

A Toyota Yaris szerencsére elég lassan merült el ahhoz, hogy a sofőr leengedhesse az ablakot, megragadja a táskáját, és elmenekülhessen. A nő jó harminc métert úszott a partig, majd elsétált a legközelebbi hotelig, ahonnan értesítette a rendőrséget.

Katrina Rubinstein-Gilbert, rendőrnő elmondta, hogy az autót másnap reggel kihúzták a vízből, a sofőrnek pedig szerencsére semmi baja sem esett, még csak meg sem fázott, miután megmártózott az alig négyfokos vízben. Azt is hozzátette, hogy a nő a baleset előtt egy csöpp alkoholt sem fogyasztott, így nem indult eljárás az ügyben.

Nem először történt kis híján tragédia amiatt, hogy autósok gondolkodás nélkül követték a GPS útmutatásait. Korábban, többen is egy alaszkai reptér kifutópályájára hajtottak, egy hibás Apple térkép miatt.

(City News)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik