Nagyvilág

Elképesztő okból vádolt meg egy férfit nemi erőszakkal egy nő

Nemi erőszakkal vádolta meg a 24 éves Sam Obeghet egy 21 éves nő. A diáklány maga kezdeményezte az aktust, de később rájött, hogy nem az a férfi van vele, akire gondolt. Azt mondja, a szobában annyira sötét volt, hogy összetévesztette a két férfit, annak ellenére, hogy az égvilágon semmi közös sincs bennük.

A bizarr eset tavaly december elején történt. A vádló, aki „Miss X” néven szerepel a per irataiban, és az egyik barátnője mulatozni mentek. Egy bárban megismerték a későbbi vádlottat, a nigériai származású, vékony testalkatú Sam Obeghet, és a barátját, a masszívan kigyúrt, fehér bőrű Zack Garrigant. A négyeshez később még egy férfi csatlakozott, a társaság hajnalig mulatott. Az öt ember közül egyedül a vádlott nem fogyasztott alkoholt, mert ő kocsival volt. A többieknek felajánlotta, hogy az ő lakásán kicsit kipihenhetik magukat.

Miss X közben összemelegedett Garrigannal, a nappali kanapéján csókolózni kezdtek, majd Obeghe hálószobájába mentek szexelni. Mindketten eléggé részegek voltak: a nő elaludt, míg a férfi kiment, hogy egy Viagrát keressen.

Miss X arra ébredt, hogy valaki ébresztgeti, és mivel azt hitte, hogy Garrigan az, szeretkezni kezdett vele. Azt mondja, csak percekkel később jött rá, hogy Obeghe van vele, amikor a ujjaival a férfi hajába túrt. Azt mondja, mielőtt rájött a tévedésre, többször is kimondta hangosan Garrigan nevét, Obeghe mégsem állt le, csak akkor, amikor ő rájött mi történik, sikítozni kezdett és kirohant a szobából.

A nő elrohant, és másnap mindent elmesélt az anyjának, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A bíróságon Sam Obeghe is elmondta a saját verzióját arról az éjszakáról. Azt mondta, hogy hajnali ötkor, amikor a nő és Garrigan bementek a hálóba, kezdte megbánni, hogy a lakására hozta a társaságot. Ő tényleg arra gondolt, hogy mindenki aludni fog, neki hamarosan a munkahelyén kellett lennie, szeretett volna előtte pihenni egy kicsit.

Amikor látta, hogy a barátja kijön a szobából, megkérdezte tőle, hogy végeztek-e, de Garrigan nem figyelt rá. Ekkor úgy döntött, hogy kiteszi a nőt is a szobából, és végre lefekszik. Ébresztgetni kezdte Miss X-et, és azt mondta neki, menjen ki Zackhez a nappaliba. A nő azonban ellentmondást nem tűrően magára húzta.

„Nem akartam igazán a szexet, de emberi lény vagyok, ha úgy érnek hozzám, rögtön érzem késztetést a folytatásra” – mondta a vallomásában Obeghe. A történet végére ő azonban kicsit másképp emlékszik. Azt mondja, ő pattant fel az ágyból, és rohant ki a szobából, amikor meghallotta, hogy Miss X a barátja nevét nyögi. A férfi azt mondta, ő halálra rémült, a kanapén heverő Garrigan meg csak nevetett, amikor elmesélte neki a történteket. Miss X eközben jött ki a szobából, majd szó nélkül elviharzott.

A bíróság mindössze huszonhét percnyi mérlegelés után ártatlannak találta a férfit. Az ügyén sokat lendített, hogy Miss X nem emlékezett mindenre kristálytisztán abból az éjszakából.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik