Külföld

Elképesztő okból vádolt meg egy férfit nemi erőszakkal egy nő

24.hu
24.hu

2016. 05. 12. 19:15

Nemi erőszakkal vádolta meg a 24 éves Sam Obeghet egy 21 éves nő. A diáklány maga kezdeményezte az aktust, de később rájött, hogy nem az a férfi van vele, akire gondolt. Azt mondja, a szobában annyira sötét volt, hogy összetévesztette a két férfit, annak ellenére, hogy az égvilágon semmi közös sincs bennük.

A bizarr eset tavaly december elején történt. A vádló, aki „Miss X” néven szerepel a per irataiban, és az egyik barátnője mulatozni mentek. Egy bárban megismerték a későbbi vádlottat, a nigériai származású, vékony testalkatú Sam Obeghet, és a barátját, a masszívan kigyúrt, fehér bőrű Zack Garrigant. A négyeshez később még egy férfi csatlakozott, a társaság hajnalig mulatott. Az öt ember közül egyedül a vádlott nem fogyasztott alkoholt, mert ő kocsival volt. A többieknek felajánlotta, hogy az ő lakásán kicsit kipihenhetik magukat.

Miss X közben összemelegedett Garrigannal, a nappali kanapéján csókolózni kezdtek, majd Obeghe hálószobájába mentek szexelni. Mindketten eléggé részegek voltak: a nő elaludt, míg a férfi kiment, hogy egy Viagrát keressen.

Miss X arra ébredt, hogy valaki ébresztgeti, és mivel azt hitte, hogy Garrigan az, szeretkezni kezdett vele. Azt mondja, csak percekkel később jött rá, hogy Obeghe van vele, amikor a ujjaival a férfi hajába túrt. Azt mondja, mielőtt rájött a tévedésre, többször is kimondta hangosan Garrigan nevét, Obeghe mégsem állt le, csak akkor, amikor ő rájött mi történik, sikítozni kezdett és kirohant a szobából.

A nő elrohant, és másnap mindent elmesélt az anyjának, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A bíróságon Sam Obeghe is elmondta a saját verzióját arról az éjszakáról. Azt mondta, hogy hajnali ötkor, amikor a nő és Garrigan bementek a hálóba, kezdte megbánni, hogy a lakására hozta a társaságot. Ő tényleg arra gondolt, hogy mindenki aludni fog, neki hamarosan a munkahelyén kellett lennie, szeretett volna előtte pihenni egy kicsit.

Amikor látta, hogy a barátja kijön a szobából, megkérdezte tőle, hogy végeztek-e, de Garrigan nem figyelt rá. Ekkor úgy döntött, hogy kiteszi a nőt is a szobából, és végre lefekszik. Ébresztgetni kezdte Miss X-et, és azt mondta neki, menjen ki Zackhez a nappaliba. A nő azonban ellentmondást nem tűrően magára húzta.

„Nem akartam igazán a szexet, de emberi lény vagyok, ha úgy érnek hozzám, rögtön érzem késztetést a folytatásra” – mondta a vallomásában Obeghe. A történet végére ő azonban kicsit másképp emlékszik. Azt mondja, ő pattant fel az ágyból, és rohant ki a szobából, amikor meghallotta, hogy Miss X a barátja nevét nyögi. A férfi azt mondta, ő halálra rémült, a kanapén heverő Garrigan meg csak nevetett, amikor elmesélte neki a történteket. Miss X eközben jött ki a szobából, majd szó nélkül elviharzott.

A bíróság mindössze huszonhét percnyi mérlegelés után ártatlannak találta a férfit. Az ügyén sokat lendített, hogy Miss X nem emlékezett mindenre kristálytisztán abból az éjszakából.

(Metro)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Visitors walk past a 5G logo during the Mobile World Congress on the third day of the MWC in Barcelona, on March 1, 2017. 
Phone makers will seek to seduce new buyers with artificial intelligence functions and other innovations at the world's biggest mobile fair starting today in Spain. / AFP PHOTO / Josep Lago
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.