Nagyvilág

A kutyájával etette meg barátja levágott péniszét

Nyolc évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Mexikóban egy férfit, aki agyonlőtte legjobb barátját, majd a férfi levágott péniszt megetette kutyájával – jelentette a helyi sajtó. Mario Alberto Lizalde Reyes a beszámolók szerint azért ölte meg barátját, mert molesztálni próbálta.

Az eset két évvel korábban történt az ország északi részén található Ciudad Juárez városában, amikor Reyes a kutyáját sétáltatta barátjával. A férfi elmondása szerint Mario Hernandez Banda a séta közben „szexuális módon” próbálta meg őt megérinteni, amit Reyes nem fogadott valami jól. És amikor Banda betért egy sikátorba vizelni, Reyes agyonlőtte.

„Követtem, elővettem a pisztolyom, és fejbe lőttem” – mondta el Reyes a még 2014-ben tett vallomásában. „Aztán elővettem a késem és büntetésből levágtam a péniszét” – tette hozzá a férfi. Majd miután kutyája elkezdte szaglászni a holttestet, odaadta az ebnek a levágott nemi szervet, és hagyta, hogy megegye azt.

A tettét részegen elkövető Reyes másnap – kijózanodva – feladta magát a rendőrségen. A rendőrségi szóvivő elmondása szerint Reyes közölte a rendőrökkel, hogy bár a barátja szexuális támadást követett el ellene, attól még ember volt, és nem érdemelte meg a halált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik